Tour update

Geen categorie

Hallo rugby vrienden

Het gaat nu opschieten! Begin mei nadert met rasse schreden en met wat mooier weer op komst zijn we met de laatste voorbereidingen bezig en is het aftellen begonnen.

Tijdens het laatste weekend van februari zijn we met twee leden uit de tourcommissie naar Brighton geweest om alvast kennis te maken en met eigen ogen te zien waar we zullen slapen en, niet onbelangrijk, gaan rugbyen.

We hebben dezelfde route gevolgd zoals we ook begin mei gaan doen. Met de trein, via de tunnel zijn we uiteindelijk aangekomen in Brighton. We werden door onze contactpersoon warm ontvangen op hun rugbyclub.

Dat was fijn want het was nog niet droog geweest die dag om over de temperatuur maar te zwijgen!

Een echt oude rugbyclub met een traditioneel clubhuis en vier velden tussen de heuvels aan de rand van Brighton.

Na een lunch en een welkomswoord van de voorzitter de wedstrijd gekeken van hun eerste team (nou Hookers 1 een oefenwedstrijd kan zeker overwogen worden).

Aan het begin van de avond de hostel opgezocht en na nog een wedstrijd gekeken te hebben van de six nations de kamers getest en de dag erna weer vroeg naar huis. Met de nodige aantekeningen op zak die ons geholpen hebben met de rest van de voorbereiding.

In hetzelfde weekend was er de stamppotavond in ons eigen clubhuis en we willen nogmaals Hookers 1 en 2, bar/keuken brigade, sponsoren van eten en verder iedereen bedanken die dit top bedrag € 750,00 voor de Tour bij elkaar hebben opgehaald, BEDANKT.

Ook de Junioren hebben met hun erwtensoep met worst actie een mooi bedrag (€ 244,20) voor de Tour opgehaald, ook jullie enorm bedankt!!!!

Ook is in de week erna de verjaardagskalender in de verkoop gegaan die de Cubs al in grote aantallen verkocht hebben en waarvan er nog maar een tiental van deze in de verkoop zijn, dus als u er nog één wilt, moet u snel bij een Cub zijn voor deze unieke kalender. Bestellen kan ook via jeugdtour2015@thehookers.nl.

De acties lopen dus erg goed en daar zijn we iedereen erg dankbaar voor.

Verder kan u alvast 9 april in de agenda zetten, want dan is er weer een informatie avond in het clubhuis voor ouders en belangstellenden waarin u bijgepraat wordt over de Tour, het tijdstip van vertrek op zaterdag, het programma en de verwachte aankomsttijd op maandagavond, waar we moe maar hopelijk voldaan weer aankomen in Hoek van Holland.

Ook zijn er deze week pasavonden voor de tourkleding (zie bijgaande foto voor de opdruk). Het zal een mooi gezicht zijn als een kleine 130 Hookers rondlopen in deze oranje hoody. Maandagavond 16 maart Cubs + begeleiding, dinsdagavond 17 maart Benji, Mini’s, Junioren, Colts + begeleiding. En woensdag- en donderdagavond voor de diegenen die op de hiervoor genoemde avonden niet aanwezig kunnen. Ook de overige begeleiding wordt vriendelijk verzocht te komen passen.

Let wel op dat als je niet komt je geen tourkleding hebt en dat is niet de bedoeling!

Wij hopen dat u weer op de hoogte bent en graag tot 9 april op de info avond!

Met vriendelijke groeten,

De tourcommissie

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.