verslagje wedstrijd Biggleswade RFC tegen Junioren RC the Hookers

Junioren

We begonnen zondag 29 Maart om kwart over 11 met de warming up onderleiding van Ben en captain Lorenzo. Het was echt rugby weer en de Junioren in combinatie met 2e jaars Cubs Siebe, Danny, Joep en Sem, hadden er zin en en het beloofde een zware wedstrijd te worden. Wat het dan ook wel een beetje was door de weerstomstandigheden en de wat grotere Engelse tegenstaanders de wedstrijd werd door Bill (Marcel) goed gefloten. Onze tegenstaander kickte veel ballen op onze fullback die had daar soms wat moeite mee.
We hadden snel een try tegen, we hebben veel op hun helft gespeeld, maar zij speelde heel slim, door veel druk te zetten en veel te kicken en veel tackels te maken. Toen kregen we nog een paar try’s tegen, maar we hebben wel gestreden en daar gaat het om! Het was een leerzame wedstrijd.
Groet Khalid ait-alla
ps kleine opmerking van Ben, Iedereen heeft goed gespeeld, maar de meiden Lorraine en Gina stonden echt hun mannetje! Super meiden Goed Gespeeld! En de 2e jaars Cubs deden het ook heel Goed!

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.