Jim O’Shea paastoernooi 2015

Geen categorie

Alweer het 3e Jim O’Shea toernooi, na een wat grauw begin ging het zonnetje steeds meer schijnen en zorgde samen met goede spel voor een mooie rugbydag, helemaal in de geest van de naamgever van het toernooi.

Onze Hoekse talenten waren samen met de clustergenoten opgesplitste in 2 teams, 1 als The Hookers en het andere als de Beach City Devils. Uit Engeland kwamen Chobham en Burntwood om onze boys ( en lady,s ) aan de tand te voelen.

Vanaf de eerste wedstrijd was het een genot om de jonge rugbyers aan het werk te zien en het team The Hookers wist met veel inzet en ook goed spel te winnen van Chobham. In het verdere toernooi, onder leiding van de refs, Paul, Kere en Bernard, bleek al snel dat de teams elkaar niet veel ontliepen en in alle wedstrijden was sprake van gelijk opgaand veldspel, al wisten de Engelsen over het algemeen wat meer rendement uit hun acties te halen. Voor onze teams is het dus belangrijk om veel tegen tegenstanders als deze te spelen om zo doende het talent verder te onwikkelen want de potentie is zeker aanwezig!!

In het verdere verloop van het toernooi bleek dat Burntwood toch net iets uitstak boven de andere teams en wist alle wedstrijden te winnen en bracht verdiend het 3e Jim O’Shea toernooi op zijn naam, de andere teams wisten allemaal 1 wedstrijd te winnen en eindigden dus als gedeelde 2e!

Vooral de Grande Finale tussen The Hookers en de Beach City Devils was mooi om te zien, een bewijs dat er toch een brede groep talent is dat er op wacht om verder ontwikkeld te worden.

Na de prijsuitreiking en verdere plichtplegingen van Flora O,Shea en Bernard werd het nog erg gezellig met rugbyliederen en alles wat bij een derde helft hoort.

We kunnen dus spreken van een zeer geslaagd toernooi, goed spel, goede gasten en een uitmuntende sfeer zonder wanklanken. Dus ….. volgend jaar gaan we voor het 4e Jim O’Shea toernooi en…… ( enig minpuntje ) met hopelijk veel meer toeschouwers uit de andere geledingen van de club want het moet toch een voorrecht zijn om de toekomst van de club aan het werk te zien.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.