Tour Update

Jeugd

Hello rugby friends,

Nog maar een paar nachtjes slapen voor onze jeugd (waar de oudere jeugd deze week nog een beetje moet blokken voor examens/tentamens), maar het gaat gebeuren aanstaand weekend:
Met meer dan 90 jeugdleden gaan we op Tour!!!!

Voor de tourcommissie nog de laatste puntjes op de i zetten en iedere dag even met elkaar contact houden om het voor iedereen een super weekend te laten worden.
Er was een goede opkomst op de ouder informatieavond met de nodige info voor de thuisblijvers en het uitreiken van het eerste exemplaar van de tourkleding aan de heer Jan van Burg.
Één van de ouders nam het woord en bedankte nu al de commissie voor al hun inzet. We kunnen terug kijken op een geslaagde avond.
Afgelopen vrijdag was er een informatieavond voor de begeleiders en het was goed om even met elkaar te zitten en de laatste dingen door te nemen.
Alle teams hebben acties gedaan, waarbij alle teams mooie bedragen hebben opgehaald. De uitschieter is de actie van de Cubs met hun kalender.
Dank aan iedereen die dit, van Benji’s tot Colts hebben mogelijk gemaakt en zeker de spelers die dit met grote inzet hebben gedaan.
Mede door de bovenstaande acties, de bakacties bij de thuiswedstrijden van de jeugd, de poffertjes, de stamppotten van het eerste en tweede team, de lege flessen en
ZEKER DE VELE GROTE EN KLEINE SPONSOREN EN DE SPONTANE BIJDRAGEN VAN EEN IEDER, de bijdrage van de club en natuurlijk de eigen bijdragen kunnen we u melden dat we het begrote bedrag gehaald hebben en het eventuele restbedrag in de jeugdpot blijft voor de jaren hierna
Dit hadden we toen we eind september starten niet gedacht, maar DANK AAN ALLEN!!!!
Deze week komt het tourboekje uit met hierin alle deelnemers aan de tour, diverse informatie, de mooie woorden van de beide besturen en de heer Jan van Burg, onze president en sponsoren. Ook hier voor dank en de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben (thanks Leo).
Er is een Facebook account aangemaakt om de Tour te volgen via de volgende link:
www.facebook.com/groups/thegrandragtour
De Westmedia groep heeft al de nodige aandacht gegeven aan de tour in hun kranten en plaatsen nog een uitgebreid verslag in hun kranten die na de Tour verschijnen.
We zijn nog met een datum bezig om op de club een een fotopresentatie te tonen, maar dat komt nog. Maar ja wat op Tour is, blijft op Tour haha….

Er zijn ook een aantal commissieleden bezig met de turven Tour dus jullie zijn nog niet van ons af.

Ook hebben we 99,9 mooie reacties en enkele tips gehad waar we er blij mee zijn en verder kunnen we uitkijken naar een mooie wedstrijd tussen ASM Clermont Auvergne en RC Toulon.
Kijk nog even alle informatie- en meeneembrieven door, zorg dat je zaterdag op tijd bent op de parkeerplaats bij de voetbal (06.30 uur), zodat we ruim op tijd in Twickenham zijn.

MAAK ER EEN MOOI WEEKEND VAN EN GENIET

GROET DE TOURCOMMISSIE

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.