11e Jeugdbeachrugbytoernooi 2015

Beachrugby

11e Jeugdbeachrugbytoernooi

Alle veldlijnen zitten weer in de zakken, de gehuurde spullen zijn weer opgehaald/teruggebracht, de camping is weer een speelveld en het clubgebouw is weer netjes opgeruimd.

 

Zaterdag 30 mei

Dit jaar was het toernooi groter dan ooit. Er speelden 88 teams, dit zijn ruim 1.000 kinderen die aan het rugbyen waren. Het was mooi rugbyweer en er werden geweldige wedstrijden gespeeld. Qua fanatiekheid en doorzettingsvermogen deden de Turven niet onder voor de Colts. Alle kids hebben laten zien hoe mooi beachrugby is. Voor de Turven en de Benjamins was er ’s middags de prijsuitreiking. Onze Turven zijn 2e geworden en de Benji’s 3e.

 

Zondag 31 mei

Al snel na het opstaan begon het te regenen en dit bleef bijna de hele dag zo. Wij vonden het erg prettig dat dit jaar -ondanks de weersvoorspelling- alle deelnemende teams zich zondagochtend bij de wedstrijdkeet meldden. Dit hebben we wel anders meegemaakt.

Helaas hebben niet alle refs zich gemeld die zich hadden opgegeven en kwamen we wat refs te kort. Hierdoor konden de 1e wedstrijden pas later starten. Wij waren onwijs blij met de refs die er wel waren, want die hebben heel veel wedstrijden gefloten, sommigen zelfs wel 30.

De regen in combinatie met de wind maakte het beachrugby extra zwaar. Er werd hard gestreden op alle velden. Later op de dag vielen er toch teams uit door teveel geblesseerden of doordat de kinderen gewoon op waren door hun volle inzet.

Door het slechte weer is er dit jaar voor gekozen om de finales naast elkaar te laten spelen in plaats van na elkaar. Ook bij de Mini’s t/m Colts hebben de teams van RC The Hookers zich in de prijzen gespeeld, de Junioren en Colts gingen er zelfs met de 1e plaats van door.

Vrijwilligers

Wij zijn ontzettend blij dat zo ontzettend veel mensen zich aangemeld hebben om ons te helpen met het organiseren van ons toernooi. Zelfs voor de vroege tijdstippen (ontbijt maken) en de vieze klussen (toiletten op het strand schoonmaken) hadden we vrijwilligers. Wij willen iedereen die ons geholpen heeft op welke manier dan ook enorm bedanken voor de hulp!

Sponsors

Net als dat we niet zonder vrijwilligers kunnen, kunnen we ook niet zonder sponsors. Dit jaar hadden we voor het eerst met Van Oord een hoofdsponsor. Daarnaast hadden we nog een heleboel andere sponsors. Alle sponsors ontzettend bedankt voor jullie financiële en/of materiële sponsoring!

Wij gaan nog evalueren en het toernooi afsluiten en gaan dan kijken of we een datum voor volgend jaar kunnen gaan prikken.

Namens iedereen van de Jeugdbeachrugby commissie bedankt voor de mooie wedstrijden, het supporteren, jullie hulp en sponsoring!

Cindy Taal

Voorzitter Int. Jeugdbeachrugby HvH

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.