Sinterklaas op de club

TBM

Ook dit jaar reed de Sint niet stilletjes het huisje van RC The Hookers voorbij. Afgelopen donderdagavond kwam hij langs, zonder paard maar wel met vier pieten. Eerst gingen de Zaagvissen, Turven en Benjamins gewoon nog een kwartiertje trainen waarna ze allemaal naar binnen werden geroepen. Vol verwachting klopten hun hart en luidkeels zongen ze “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht” wat al snel gevolgd werd door gebons op ramen en deur. Vrolijk dansend kwamen de pieten binnen en deelden zakjes strooigoed uit. Sint kreeg ’n mooie plek in de vensterbank zodat hij alle kinderen goed kon zien. Vervolgens werden één voor één de teams bij Sinterklaas geroepen en wist hij over iedereen iets bijzonders te vertellen uit zijn grote boek. Per team kregen alle kinderen een cadeautje uit de zak van Piet. Ook de trainers en teammanagers werden niet vergeten en kregen iets lekkers uit de zak. Nadat alle kinderen netjes hadden gewacht tot iedereen een cadeautje had, mocht het worden uitgepakt. Er heerste vreugde alom toen bleek dat het een kleine rugbybal was met ’t logo van de club erop. En het cadeau was nog niet uitgepakt of daar verscheen de inmiddels beruchte tacklesint op ’t toneel. Hierop stormden alle kinderen naar buiten om deze ‘echte’ nepsint eens even flink omver te tackelen. Op deze manier konden de echte Sint en zijn pieten in alle rust vertrekken. Voor de Mini’s was er na hun training ook strooigoed en een rugbyballetje. Zo werd deze sinterklaasavond afgesloten en ging iedereen met een blij gevoel weer naar huis.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.