CJC Night Out RC The Hookers

Colts, Cubs, Jeugd

Zaterdag 31 Januari om 18.45 uur verzamelde Cubs, Junioren en Colts, dit zijn de Jeugdleden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar van RC The Hookers zich bij vd Ende Racing Inn in Poeldijk. Om daar hun jaarlijkse CJC Night Out te beleven. Deze avond stond in het teken van gezellig samen zijn, lekker eten en het uitreiken van diverse Awards.
Na het welkoms woordje en een bedankwoordje werd er een mooi schildje aan bedrijfsleider Harry Groos overhandigd, voor de gastvrijheid en de gedeeltelijke sponsoring van deze avond. Natuurlijk mag op deze avond het clublied niet ontbreken dus uit volle borst zongen ze allemaal mee.
Hierna werden de eerste Awards uitgereikt te beginnen met de CJC ballen. Teammanagers Ruud v/d Ploeg voor de Cubs, Ko Verhoorn voor de Junioren en Nico van de Wetering voor de Colts reikte de Awards uit en hielden daar een leuk praatje bij..
CJC ballen: Cubs: Niels de Braak en Abby Place , Junioren: Lorenzo Groos en Luuk Stolze, Colts: Bo Donkersloot en Kevin Lenssen.
Gevolgd door de CJC kei – de CJC kei ( waard voor support) dit kan een ouder, broer of zus zijn die veel voor team, club heeft betekend of nog steeds betekend. Genomineerd waren Monique en Mariette, voor hun jarenlange inzet voor de Jeugdafdeling. Het management vond dat ze hem beide verdienen dus de Award gaat naar hun beide dames toe. Gelukkig konden Mariette haar zoons haar vertegenwoordigen om de award in ontvangst te nemen.
Aan lange tafels zaten de teams gezellig bij elkaar te luisteren naar alles wat er werd verteld en konden lezen op de mooie powerpoint gemaakt door Monique.
En wat een mooi gezicht iedereen had zich aan de dresscode gehouden van een witte blouse. Maar ja je moet toch een dick of the evening hebben! Samir was s morgens voor niets gekomen naar Hoek van Holland, omdat hij zijn app te laat had gelezen, dus de dick was snel gevonden! Mooi met een oranje pruik aan tafel.
Van al dat luisteren krijg je honger, het buffet stond gelukkig klaar en er kon gegeten worden met keuze uit: hamburger, saté, sparerib dit alles met patat, stokbrood en heerlijke salades. Er was meer dan genoeg en de meeste vulde hun bordje dan ook wel 2x.
Ze mochten allemaal Teamgames doen; Gladiator Fight, Sumo Worstelen, Bungee Run, Bungee Soccer en Lasser Gamen. Bij aankomst had iedereen een kleur gekregen en die kleur hoorde bij het team waar je was ingedeeld. Bewust was er voor gekozen om van elke categorie jongens en meiden in een team te doen. Ze hadden echt heel veel plezier en het was super leuk. Gelukkig was ook hier een bar dus tussen door konden ze lekker wat gaan drinken.
Na deze spelletjes ronde volgende er nog de uitreiking van:
Rugbyer with Talent, de meest talent volle speler op dit moment.
Cubs; David Molenaar, Junioren: Sem Meershoek, Colts: Kwinten Roeleveld.
Players of the Team , de spelers die zich in het veld het meest inzetten voor het team:
Cubs: Kjell Disselkoen en Wouter de Knegt, Junioren: Ischa Wagenaar en Chris Christiaans, Colts: Marijn Huis en Don Burik
Upcoming Player, de speler die zich de laatste period het meest heeft ontwikkeld qua spel:
Cubs: Scott Voorbach Junioren: Lars Verhoorn Colts: Jens vd Knijff
Zij ontvingen ook allemaal de Awards uit handen van hun teammanager met daarbij mooie woorden.
Pechvogels van het jaar, de jongens die door ziekte of blessure helaas niet kunnen spelen:
Junioren: Bas vd Heerik en Danny van Reijn Colts: Rory van Rie
Als je nog niet in het bezit was van een Award en je wilde er toch 1 winnen dan kon je altijd nog meedoen met onze Talenten Jacht. Dit jaar hadden we Vincent met een dansact, Jesper en Sem met een dansact, Pim met een bieract en last but not least Camiel met ziijn lieftallige assistent Marijn met een goochelact. Het publiek kon doormiddel van klappen laten weten wie de Hooker got Talent Award verdienden. Dit gedeelte van de avond was heel erg leuk en er werd ook veel gelachen. Want ja dat is wel even iets anders dan deze jongens een potje Rugby te zien spelen. Aangezien het applaus bij iederen ongeveer even hard klonk heeft de jury besloten dat Vincent de grote winnaar was van deze Award. Maar zoals Marijn mooi verwoorden we zijn allemaal winnaar.
Voor we de avond afsloten werden eerst alle vrijwilligers en begeleiders bedankt die deze avond avond mogelijk hadden gemaakt.  Super dat vd Ende Racing Inn de games heeft willen sponsoren. Mede dankzij hun heeft de Jeugd van RC the Hookers een Top Avond gehad die zij niet snel zullen vergeten!
Monique Theunissen
CJC activiteiten

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.