Mini-avond 19 februari 2016

Mini's

Mini-avond 19 februari 2016

Afgelopen vrijdag 19 februari hebben de mini’s hun Mini-avond gehad. Beetje naar het voorbeeld van de beruchte CJC avond, maar dan anders.
Op deze avond waren ook de ouders van de mini’s uitgenodigd.
Begonnen werd er met een drankje en een hapje. De ouders hadden zelf voor hapjes gezorgd. De ene na de andere schaal kwam langs of werd op de bar gezet. Het ene hapje was nog lekkerder dan de andere en er werd goed van gesmuld. Ouders bedankt.

Seizoen

Na de opening en een bedankje voor Anja de Jong, Monique de Ries en Suus Place werd het schema voor de rest van het seizoen besproken. De hoogtepunten daarin zijn vooral het NK mini’s, district kampioenschap en eind mei de Beach (jeugdbeachrugby toernooi).
Vooral het schema van de voorronden en finales van het NK kreeg veel aandacht. In voorronde 1 (19 maart) krijgen we direct al een een zware poule met HRC1, BSN1, Nieuwegein en Gouda. De nummers 1,2 en de beste nummers 3 gaan daar naar de Champions poule. We hebben dus een goede kans om door te gaan maar er zal hard voor gevochten moeten worden.
Als we dan ook de 2e voorronde doorkomen zijn de finales van het Nationaal Kampioenschap op 23 april bij REL.

Foto’s en films

Tussen de bedrijven door werden er op het grote scherm foto’s en filmpjes van de mini’s getoond. Er waren door een aantal ouders “oude” foto’s van de kinderen opgestuurd. Sommige foto’s zijn nog van de eerste zaagvis jaren op het oude veld. Suus Place heeft daar een mooie film van gemaakt en de ouders én kinderen gingen er echt voor zitten om die foto’s van vroegâh te bekijken.

Mini Awards.

Hoogtepunt vande avond was het uitreiken van de mini awards 2015/16. Een aantal spelers uit het mini team werden gehuldigd voor hun inzet en motivatie in het huidige seizoen. De awards bestonden uit met hun titel en naam bedrukte slabbetjes (het blijven ten slotte toch maar mini’s).

And the award goes to…

MVP (most valuable player):

Ivar de Jong. Is van grote waarde voor de ploeg. Werkt hard en zet zich altijd in om een goede prestatie neer te zetten. Hij is op meerdere posities inzetbaar en steunt zijn medespelers overal in het veld.

Talent:

Noah Sommandas. Heeft alle skills in zich om een goede rugbyer te worden.

Rookie:

Bas van de Graaf.

Dit jaar begonnen en maakt grote stappen om een goede rugbyer te worden.

Doorzetter:

Mees Verheul. Eigenlijk geldt deze prijs voor alle 1e jaars mini’s. Zij hebben moeten aanhaken in een talentvolle minigroep. Mees verdient deze prijs omdat hij blijft doorzetten en zich inzet voor zijn team.

Bijzondere prestatie:

Minke Taal. In het afgelopen najaar hebben de mini’s veel geld opgehaald met de Grote Club Actie. Hiermee hebben de mini’s de hoofdprijs gewonnen: een gast training van de hoofdtrainer van het eerste. Minke heeft hierin een groot aandeel gehad door bijna 100 loten te verkopen en daarmee ongeveer €250 op te halen.

Later op de avond werd er nog een spelregelquiz gehouden waaraan zowel de ouders als de kinderen aan meededen. Het zouden geen mini’s zijn als er ook niet even tijd genomen werd om op het veld een balletje te gooien. Dat de witte bloezen en stropdassen er niet mooier van worden werd maar op de koop toe genomen.
We mogen terug kijken op een gezellige avond en gaan vol goede moed de rest van het seizoen te lijf.

IMG-20160220-WA0006[1]

 

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.