4e Jim O’Shea easter Tournemant

Geen categorie

4e Jim O’Shea easter Tournemant
Zaterdag 26 Maart was het weer tijd voor het paastoernooi bij Rc The Hookers. Dit jaar een groot deelnemers veld in de leeftijdscategorie U16, 4 teams uit Engeland en uit Nederland. Rugbyclub Rotterdam, RC Delft en natuurlijk RC the Hookers. Om 10.30 was het startsein voor de eerste wedstrijd van 12 minuten, dit lijkt kort, maar ieder team moest wel 6 wedstrijden spelen. En omdat het zo kort was werd er fanatiek gespeeld. Hierdoor waren er gedurende de hele dag mooie wedstrijden te zien. Waar het vandaag vooral om ging was het plezier op en om het veld. Na een heerijke maaltijd voor alle spelers volgende de speech van ex voorzitter Bernhard van Holsteijn. Waarin hij ook de Familie van Jim O’Shea welkon heette en dat wij het op prijs stelde dat ze er ook dit jaar weer bij waren. Hij deed ook de prijsuitreiking en Flora de vrouw van Jim O’Shea deelde de prijzen uit. Als grote verrassing won het thuisteam Rc the Hookers de eerste prijs. Het was een prachtige dag waar met veel vrijwilligers gewerkt is om deze dag te verwezenlijken en te laten zien waar een kleine club, Groot in kan zijn. Jim zou trots zijn op de jongens en de club

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.