The Dutch Lions doen mee aan North Sea Beach Rugby

Beachrugby

Aanstaand weekend spelen The Dutch Lions op het North Sea Beach rugbytoernooi in Scheveningen. Het team van The Dutch Lions, wat in het verleden Europees Kampioen is geworden, bestaat uit spelers van The Hookers en WRC. Tijdens het toernooi zal het 5’s team het opnemen tegen tegenstanders uit het binnen- en buitenland.

Het toernooi wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gehouden. Op vrijdag spelen The Dutch Lions om 18:20 een promotiewedstrijd tegen Curaçao. Op zaterdag en zondag staan reguliere wedstrijden op het programma.

De wedstrijden worden gespeeld in het Beach Stadium in Den Haag aan de Strandweg 4. Iedereen is van harte welkom om The Dutch Lions te steunen! Meer informatie over het evenement is te vinden op www.northseabeachrugby.nl.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.