Seizoensopening RC The Hookers

Algemeen

Seizoensopening RC The Hookers 

De zomer is nog volop bezig, maar het nieuwe rugbyseizoen komt er ook alweer aan. Traditiegetrouw openen we ook dit seizoen weer met een clubdag voor al onze leden, van jong tot oud. Deze clubdag wordt georganiseerd op zondag 4 september. Dit jaar staat een leuke wedstrijd op het programma en natuurlijk worden er ook leuke activiteiten voor de allerkleinsten georganiseerd.

 

Tijdens verschillende momenten op de dag worden nieuwe ontwikkelingen onthuld, zullen genodigden iets zeggen en laten we zien waar we met de vereniging naartoe willen in de komende jaren. Ook worden alle teams gepresenteerd. Vanzelfsprekend wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje.

 

We willen iedereen die betrokken is bij de club en de spelers dan ook vragen om zondag 4 september te blokkeren in de agenda. De officiële uitnodiging wordt binnenkort aan alle leden gestuurd.

[whatsapp]  

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.