Uitnodiging Opening Seizoen 2016-2017

Algemeen

Beste Allen,

Hierbij de officiële uitnodiging voor seizoen’s opening op zondag 4 september. Voorafgaand aan de Team Presentaties en het voorstellen van onze bestaande en nieuwe sponsoren zal Hookers 1 een wedstrijd spelen tegen URC – Utrecht. De dag zal worden afgesloten met allerlei heerlijkheden geproduceerd door Rob’s Ribs. [ geef U op voor 30 augustus  stuur een mail naar eten@thehookers.nl – voor de Jeugd een speciale prijs!!! ]. Tevens zal er voor de “kleine” Jeugd een leuke attractie worden georganiseerd.

Komt allen om bij de kick-off van seizoen 16/17 aanwezig te zijn.

PS: De Jeugd Voorzitter zal alle Team Managers nog apart benaderen voor het schema van Team presentaties en NRB foto benodigdheden.

Tot 4 September!!!

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.