Hookers Gala bij 2 Seasons ,zomerse sferen op n ‘herfstige novemberavond.

Algemeen

Hookers Gala bij 2 Seasons ,zomerse sferen op n ‘herfstige novemberavond.

Afgelopen zaterdagavond organiseerde rc The Hookers het jaarlijkse gala bij het gezellige restaurant aan het strand 2- Seasons. Het stormachtige weer trotserend kwamen de spelers, ouders, trainers weer in grote getalen naar dit jaarlijks terugkerende Gala. Dames in prachtige outfits , heren in ty-fit. Zo zie je de rugbyers ook eens van een andere kant. Mathieu van Assem, eigenaar 2- Seasons, verwelkomde de gasten met een feestelijk drankje. Na een welkomstwoord van captain Thijs Mostert waarin hij iedereen van harte welkom heette, inclusief spelers uit Nieuw Zeeland, Italie en Belgie, werd het lopend buffet geopend. Nadat iedereen zich nog tegoed had gedaan aan een heerlijk toetjes buffet werd de dansvloer vrij gemaakt en kon er nog heerlijk worden gedanst. Muziek, van oude toppers tot de nieuwste hits, iedereen kon zich heerlijk uitleven. Er zijn zelfs mensen op de dansvloer gesignaleerd die men nog niet eerder dansmoves heeft zien maken! Kortom een Hookers waardig feestje waarover noch lang gesproken zal worden.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.