Movember The Hookers

Algemeen

Movember The Hookers

26 November is het weer zover en vind Movember plaatst, het programma is iets aangepast in vergelijking met eerdere berichten.

Om 17.00 starten met we met het event en vinden er verschillende activiteiten plaatst.
Zo hebben we een wedstrijd met de Old suckers, is er een winter BBQ en natuurlijk de veiling. Voor dit jaar zijn er wel hele speciale veilingmeesters geregeld; de veiling zal worden geleid door onze Mystery gasten, twee internationale rugby legends hebben we speciaal voor deze avond uitgenodigd en zullen onder andere de veiling gaan leiden maar je kan natuurlijk ook verwachten dat ze iedereen gaan testen op hun Rugby kennis.
Wie denk jij dat het zullen zijn?
Check onze speciale Movember The Hookers facebook pagina en laat achter wie jij denk dat het zijn, degene die het als eerste goed heeft krijgt een gratis kannetje.

Dit jaar hebben we veel nieuwe veiling items, dit jaar kan je bijvoorbeeld bieden op een sport clinic met een Nederlandse wereldkampioen. Of bieden op een etentje met een van de sterspelers van ons eerste Team. Dit en natuurlijk veel leuke en speciale Rugby items. Veiling items kan je nooit genoeg hebben en we zijn we nog op zoek naar nieuwe leuke en interessante veiling items, dus heb je nog iets wat graag wilt laten veilen voor het KWF-fonds dan kan je dit in leveren achter de bar.

Zoek ons op Facebook boek en like de speciale Movember facebook pagina voor de laatste nieuwtjes; Movember The Hookers

img_5500

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.