Movember verslag

Geen categorie

Het is reeds weer een week geleden dat wij een geweldige avond gehad hebben met als afronding de viering van de Movember maand. Een super opkomst met natuurlijk dank aan de vele nog steeds actieve “Old Suckers / Old Ruggers”. Uit alle hoeken van het land waren zij aanwezig. In een geweldige atmosfeer, mist flarden over het veld vermengd met barbecue luchten. Ja want de bbq draaide weer volop. Het vlees geschonken voor dit evenement door COOP is tot de laatste vezel verslonden geworden. Hoe kan je nog beter je waardering voor deze schenking tonen dan alle 150 hamburgers en even zo groot aantal worsten volledig te verorberen.!!

Zenuwen waren er ook vooral bij de bar-commissie leden toen er binnen het eerste uur na afloop van de wedstrijden, de bierpomp vol aan moest stromen en er even gedacht werd of er wel voldoende voorraad aanwezig was.

Verder was er als een rode draad door het evenement de aankondiging van de Mistery Guests. Wie oh wie zouden dit zijn?? Vooruit lopend op de officiële presentatie later op die avond werden de eerste mogelijke kandidaten reeds benoemd op de “Old Ruggers never die!!!” ap. Zelfs was één van de organisatoren reeds gesignaleerd bij de Susibar in Hoek van Holland met twee buitenlandse gasten.

Na afloop van diverse lege vaten was HET moment om 21:30 uur dan eindelijk daar en kon de quiz beginnen met het raden naar de identiteit van de Mistery Guests. Vele namen en hints hebben de microfoon gepasseerd maar de juiste titel en benaming(en) zijn niet gehoord.

Het was een DUO SINT die niet verdwaald was zeker maar duidelijk zijn weg had gevonden naar The Hookers Place. Deels het doorzetten van traditie waar Sint en Piet reeds enorme ervaringen opgedaan hebben binnen The Hookers historie.
Dan vervolgens de veiling. Vele onderdelen waren wederom aangereikt met als hoogtepunten de “Work-Out clinic ” voor 4- personen door niemand minder dan meerkampster Nadine Broersen , beschikbaar gesteld door MATRIX en het unieke first edition Old Blacks boek van Richie McCaw door onze HJ, hiermee natuurlijk niet de andere veiling items in de schaduw zettend.

In totaal heeft de veiling € 1.257,70 opgebracht wat vermeld kan worden als een geweldig resultaat!!!

Verder rest mij een ieder te bedanken die aan het slagen van deze avond heeft bijgedragen en Duo Sint will hierbij nog de groeten doen aan Murray Mexted, Garern Thomas, Geo Cronje, Julian Savea, Aaron Cruden, Fekitoa, Brian Moore, Andy Powel and Scot Hastings.

Namens de Sponsor Commissie

Jan Zwart

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.