CJC Night Out van RC The Hookers

Jeugd

CJC night Out van RC The Hookers
Donderdag 26 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse Night Out van de Cubs, Junioren en Colts. Alle jeugdleden van 12 tot en met 18 komen bij elkaar voor een gezellige avond, lekker eten en om het echte rugbygevoel te beleven: saamhorigheid, respect voor elkaar en het hooghouden van de tradities. En zoals de traditie voorschrijft was iedereen gekleed in witte blouse met clubstropdas. Of toch niet, nee Maas van der Reek was zijn stropdas vergeten en hierdoor was hij de Dick of the Evening! Mooie oranje pruik op en een tule rokje in de kleuren oranje/rood aan!
Allereerst werd 2Seasons bedankt voor de gastvrijheid. Natuurlijk werd het clublied ingezet en daarna was het tijd om de 1e Awards uit te reiken:
De Kei ging naar: Nico van de Wetering voor zijn jaren lange inzet voor onze club en zijn tomeloze inzet voor de Jeugd!

De CJC ballen zijn dit jaar: Cubs: Thomas den Breejen en Ronnie van Veen Junioren: Esmee Sommandes & Jort Buschman Colts: Thomas de Knegt en Vincent Lindeman.

Hierna was het tijd om te eten en het buffet werd geopend, na een paar rondes langs het buffet werd er met het 1e deel van de quiz begonnen onder leiding van Dyanne. De teams werden verdeeld over 6 groepen, zij moesten goed samenwerken om de vragen en opdrachten goed uit te voeren. Soms werden de oudsten uitgedaagd door de jongsten uit een andere groep wat goed was voor het competitiegevoel.
Tussen de quizrondes werden de Awards uitgereikt door de teammanagers die in hun speech vertelde waarom zij en de trainer hadden gekozen voor deze spelers.
Team Players; Cubs: Liam van Putten en Sam Onkenhout, Junioren: Mike Scholtes en Dairon van der Splinter Colts: Quincy van de Stelt en Maas van der Reek.
Upcoming Playerr: Cubs: Sem Dunant, Daan van den Bos, Colts: Brandon Kok
Rugbyer with Talent: Cubs: Kaj Verhoorn, Junioren: Joshua Kessler Colts: Bob Duivestein
Natuurlijk werd deze avond ook vermeld dat rugby echt een teamsport is en dat iedereen uit het team belangrijk is! Maar zoals Nico het zo mooi zei; ik kan maar 1 speler noemen want ik heb maar 1 Award!
Om iedere speler toch de kans te geven om ook een Award te winnen kon elke speler naast dat ze kunnen rugbyen laten zien waar ze nog meer goed in waren! De winnaar van vorig jaar Vincent Lindemann, liet even zien waarom hij vorig jaar had gewonnen. De sfeer zat er gelijk goed in!
Bij de Cubs nam Brandon Rooney plaats achter de piano en dat liet even horen dat hij goed kan piano spelen, bij de Junioren traden in de spotlights Mike Scholtes en Jesse van der Veen die een verleidelijke act neerzetten tenslotte deden Carsten de Jong en Maas van der Reek een “bijzondere” fight! Deze Award werd door het publiek en de jury toegekend aan de Junioren Jesse van der Veen en Mike Scholtes. Jesse liet als nieuwkomer gelijk zien dat hij de ware rugbymentaliteit heeft!
Er werd deze avond flink gelachen, goed gegeten en leuk gestreden. Een leuke Night Out, die zeker weer voor herhaling vatbaar is.
We willen graag onze fotograaf Suus Place bedanken! Fijn dat jij altijd alles vastlegt op camera en video, zodat we nog kunnen nagenieten. En natuurlijk Matthieu van 2Seasons voor de gastvrijheid en voor de sponsoring van deze leuke avond!
CJC activiteitencommissie
RC the Hookers

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.