Dames winnen ook hun laatste wedstrijd van het seizoen!

Dames

Afgelopen zondag was het toch echt onze laatste wedstrijd dit seizoen, clusteren, meer dan 30 meiden, wat deden we en wat dachten we toen? In het begin was het zoeken naar onze handjes en naar het teamgevoel, een ding was zeker we wilde graag en hadden een gemeenschappelijk doel. Top drie zou toch geweldig zijn met dit samengesteld team Alhoewel we nu hebben mogen proeven aan plek 2 misschien?


Een voor alle en alle voor een, voor de laatste keer! Dat was ons motto en we doen het zo weer. Tegen RUS mochten we het seizoen afsluiten op een super Sunday! Een strak veld, geweldig publiek en het weer zat zelfs mee. Nog geen vijf minuten na de kick off liep het als een trein. Hard tegen hard.. zoals we van RUS gewend zijn.

Lang hebben we moeten strijden, ruck na ruck, wat deed dat pijn! Gelukkig hebben sommige meiden go go gadget benen en die zien rennen is toch wel fijn! De eerste punten waren voor ons, maar fase achter fase en drive achter drive.. stond de score al snel vijf tegen vijf.

Door het verlies aan concentratie stonden we al snel achter onze eigen palen. Gefrustreerde gezichtjes, kapotte schoenen oh wat deden wij balen. Vervelend genoeg stond RUS voor.. zouden ze er vandoor gaan met de winst? Nee, we lieten onze kopjes niet zakken we zouden ervoor strijden dat op z’n minst!

Voor elkaar door het vuur gaan, teamgevoel, deden we elkaar beloven.. al snel kregen we vleugels en gingen we er weer in geloven. Aangemoedigd door alle fijne support helemaal meegekomen vanuit de hoek, begonnen we ons eigen spelletje te spelen rechtstreeks uit het draaiboek. Als je denkt dat we het hierna makkelijk hadden.. blijf maar dromen! Want één ding was zeker RUS bleef maar komen en komen.

Door pittige voorwaardse acties en snelle handjes in de lijn, beide knap werk! Trokken we deze wedstrijd toch naar ons toe wij waren sterker dan sterk.
Het was een seizoen met frustraties, verdriet en een traan misschien? Maar ook met nieuwe vriendschappen, kameraadschap en winnen met 22-10. Meiden van Oemie wij wensen jullie heel veel succes aankomend seizoen in het rugby spel. Tot volgend jaar als tegenstander dat dan weer wel!

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.