Waanzinnige winst

Senioren

Het zonnetje scheen en het gras was groen. Het beloofde een geweldige rugbydag te worden. De meiden van HoekeOem mochten afgelopen zondag aantreden in het altijd interessante Dordrecht.
HoekeOem was gebrand om met de winst naar huis te gaan en gaat nog vol voor de 2e plaats. Vol goede moed en adrenaline begonnen de dames dan ook aan de wedstrijd in Dordrecht tegen CL BRC/ REL / Dord 2, aangevuld met 2 dames van ons.
Na nog geen vijf officiële spelminuten konden de HoekeOem dames de eerste 7 punten op het scorebord zetten. Het was het startschot voor een verbluffende wedstrijd. De meiden lieten prachtig rugby zien: snelle handjes, geslepen offloads en gewoon hele snelle uitbraken zorgden ervoor dat de bal vooral in HoekeOem handen bleef. Zo groeide het vertrouwen bij de dames en wilden ze hun altijd enthousiaste supporters laten zien dat ze niet voor niets naar Dordrecht waren afgereisd.
Hoewel de dames van CL BRC/ REL/ Dord 2 hebben gestreden als leeuwinnen kwamen ze niet door de verdediging heen van de HoekeOem dames en zo was het in de rust al 0-53.
De 2e helft was eigenlijk een kopie van de 1e helft en al snel konden de dames hun score uitbreiden en kwamen ze wel heel dichtbij de 100 punten.
Nog nooit in de afgelopen jaren was het gelukt om te winnen met meer dan 100 punten en zo waren de dames strijdbaarder dan ooit tevoren. Door goed samenspel en een geweldig teamgevoel is het de dames uiteindelijk gelukt om met een monsterscore van 0-114 de wedstrijd te winnen.
 
Open training
Ben je ondertussen stiekem toch wel benieuwd hoe het is om deel uit te maken van dit geweldige dames rugbyteam.. en ben je 16+, dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Woensdagavond 10 mei 19.30-21.00 uur organiseren wij een vrijblijvende open training waar je een beetje kan proeven aan de fantastische sport rugby.
Wacht niet langer en meld je nu aan via teammanager.dames@thehookers.nl

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.