Clinic met Nadine Broersen

Algemeen

Verslagje van de heren achter het winnende bod op de door sponsor Matrix Fitness tijdens de Movember veiling ingebrachte “clinic met Nadine Broersen”, ‘onze’ wereldkampioene op de 5 kamp, nationale trots en recordhoudster hoogspringen, 5e overall EK deelneemster Londen en Olympisch kampioen 2020 op de meerkamp…

Gister was het dus zover, door een spontane aan de bar ontstane samenwerking tussen Barry van Timmer- en onderhoudsbedrijf Barry Disselkoen, Jan van Woonvreugde Makelaars en Joey van den Berg (omdat hij gewoon een heel groot fan van Nadine werd na het zien van wat foto’s op haar Instagram account https://www.instagram.com/broersennadine/) hadden we het idee opgepakt om iedereen af te troeven op de Movember veiling… gelukt!

Bij binnenkomst in Wellnesselande in Barendrecht, met onder andere een sportschool van 1200 vierkante meter welke tot de rand toe gevuld is met alles wat Matrix Fitness te bieden heeft, kregen we eerst een mooi verhaal van Nadine Broersen, hoe haar carrière was ontstaan en hoe zij tot de motivatie en spirit bleef komen om het uiterste uit haarzelf te halen… niet zo’n standaard verhaal van alle leuke successen, maar werkelijk ook met een trilletje in haar stem toen ze over de teleurstellingen in haar loopbaan sprak! Ups en downs van zowel privé als op sportief gebied kwamen aan bod, heel open, gaaf!

Daarna mochten we het walhalla in, of beter gezegd de Jamin voor de sportieve mensen onder ons voor een ‘workout ala Nadine’, eerst gingen we nog wat nieuwe speeltjes van Matrix testen, de S-Drive Performance Trainer waar je lekker helemaal stuk kunt gaan in 30 seconden, of een paar keer 30 seconden om het ‘Binky’ gehalte hoog te houden… toen liet Nadine nog wat specifieke oefeningen zien die zij gebruikt als basis voor haar meerkamp fitheid en om sterker te worden in specifieke onderdelen maar daarna mochten we toch echt aan onze eigen “meerkamp” beginnen, 9 onderdelen a 30 seconden op conditie, souplesse of kracht, met 20 seconden rust ertussen om vlot naar het volgende onderdeel te gaan, 3 keer het hele rondje en het zat er voor Nadine, Suzan, Kjell, Joey en mij weer op…

Stoer dat Nadine zelf ook meedeed met de workout en het zeker niet als een verplicht onderdeeltje van haar sponsordeal deed overkomen, tussen de bedrijven door sprak ze ook nog even oprecht enthousiast (en blij als een echte dame) over de kledingpakketten die Nike haar toestuurde en wat de sport haar verder allemaal bracht, mooie ochtend!

Leuk om gedaan te hebben moet ik nu wel eerlijk bekennen dat ik hier en daar wat spierpijn voel opkomen!

Jan Vreugdenhil

En Joey en Barry, volgende keer sluiten we weer gewoon stiekem een deal onder het genot van een kannetje in het clubhuis 😉

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.