Het veld (deel 3) en einde van deze story

Algemeen

Vrijdag 25 augustus heeft S&R ons veld weer gekeurd.

Hoewel ons veld nu gedeeltes heeft die net zo mooi zijn als Eden Park of …. (Vul hier eigen geliefde locatie in) zijn er ook nog gedeeltes die nog slecht zijn. Sommige plekken moeten nog aansterken en daardoor moeten we toch voorlopig nog even blijven trainen bij onze Sponsor De Jutter aan de Waterweg.

Maar er is ook goed nieuws we mogen in het weekend van 9 september weer op het veld, we zullen het voorlopig wel met beleid moeten gebruiken. De trainers zullen hier nog over worden geïnformeerd door de veld commissie.

De lijnen zijn weer op het veld gezet, dus daar kan het niet meer aan liggen..

Zoals jullie zien is de site ook bezig met een make-over, de aankomende weken zullen er steeds meer modules worden bij gezet, grootste voordeel op dit moment is dat de site op ieder formaat scherm kan worden gelezen,  Responsive dus.

De agenda is uitgebreid met teamstuff, zodat nu iedereen kan zien wat er voor een activiteiten er bij de jeugd zijn.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.