Het winkeltje gewijzigde openings tijden!

Algemeen

Beste leden/ouders en verzorgers. Hier een bericht vanuit de Hookers winkel. Het is weer tijd om lekkere warme truien te bestellen! Tot begin oktober kunnen de zwarte Hookers truien met logo achter en voor en eventueel naam besteld worden. Pasmodellen zijn aanwezig in de winkel. De openingstijden van de winkel zijn standaard woensdag van 18:30 tm 19:30. Daarnaast zijn we open als we op de club zijn of op aanvraag. Via het winkel email adres op de site of via de app kunnen jullie laten weten of je iets wilt kopen/bestellen of passen zodat we een afspraak kunnen maken. Margo 0640371709, Daniëlle 0622576023.
Morgen 14-09-17 (donderdag) is de winkel open van 18.00 tot 20.00.
We zijn ook altijd op zoek naar rugbykleding en schoenen. De opbrengst gaat naar de jeugdpot. Dus als er nog te kleine rugbyspullen of schoenen thuis liggen zou het fijn zijn als we daar een ander blij mee kunnen maken.

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.