Open trainingen/vrienden-vriendinnen training op 31 Maart en 7 April voor iedereen van 5 tm 18 jaar

Algemeen

De eerste Open Training zit erop maar niet getreurd er komen er nog 2 aan en wel op Zondag  31 Maart  en 7 April  10.00 – 11.30 uur

Rugby is een leuke, stoere sport voor zowel jongens als meisjes/jonge dames. Of je nou groot of klein, stevig of slank bent, dat maakt bij Rugby allemaal niet uit. Voor iedereen is er een plek op het veld. Rugby is een coole teamsport waar respect, kameraadschap en discipline centraal staan. Mogen je kleren vies worden en wil je eens spelen met een bal die niet rond is, dan moet je echt eens mee komen trainen. Kom samen met vrienden of vriendinnen naar de 2 kennismakingstrainingen, en ken je niemand ??? Ook niet erg bij de rugby maak je zo nieuwe vrienden ! Iedereen is welkom. Waar en wanneer?????

Zondag  31 Maart  en 7 April  10.00 – 11.30 uur

Rugbyclub The Hookers – Rondgang 15 – Hoek van Holland . Opgeven kan via jeugdvoorzitter@thehookers.nl

We hopen je op deze 2 dagen te zien. Tot op de trainingen !!

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.