Rugbyclub The Hookers bevestigen saamhorigheid.

Algemeen

Vrijdagavond 15 maart hebben de leden van Rugbyclub The Hookers massaal gehoor gegeven aan het initiatief tot samenwerking met TEAM WESTLAND en samen het doel na te streven “de strijd tegen kanker”.

Die avond in de sporthal “De Wielepet” te Monster hebben meer dan 140 leden, van jong tot oud, van man tot vrouw massaal gehoor gegeven aan de oproep om zich in te gaan zetten voor fondswerving voor Team Westland. Deze avond heeft de groep, onder de kritische blik van Ton van der Heijde als dirigent vanaf het podium, zich anderhalf uur lang in het zweet gefietst op het ritme van opzwepende muziek. Nadat de Hookers organisatie deze avond als optie aangereikt heeft gekregen vanuit Team Westland is het mogelijk gebleken om de club binnen een periode van 14 dagen enthousiast te krijgen voor deelname. Nadat de temperatuur in de sporthal tot een maximum gestegen was kon de Sponsor Commissie uit naam van The Hookers de check uitreiken aan Rene Beukers van TEAM Westland. Het bedrag van € 5,000/= kon toen met trots bekend gemaakt en overhandigd worden.!!

Dit evenement heeft weer aangetoond dat Rugbyclub The Hookers terecht de recente nominaties, als maatschappelijk betrokken en “het Leukste Kluppie”, vanuit Rotterdam in ontvangst heeft mogen nemen.

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.