Team Westland

Algemeen

Beste Leden graag jullie aandacht,
Is het bekend dat het statistisch bewezen is dat 1 op de 3 personen zelf in wat voor vorm dan ook te maken krijgt met kanker.? De kans is dus groter dan 30% dat u, of één van uw
directe naaste, hier werkelijk mee geconfronteerd wordt. Stel u eens voor daar zit je dan, hopelijk niet alleen op dat moment, voor het bureau van een medisch specialist, die je dan gaat vertellen wat er geconstateerd is. Hopelijk kunnen ze dan vertellen “, maar maakt u zich geen zorgen wij hebben een middel / behandeling en het heeft een grote kans op genezing”. Echter komt het ook voor dat de mededeling gegeven wordt, “helaas wij kunnen u niet genezen maar kunnen het wel zo aangenaam mogelijk maken voor u”.
Wat een verschrikkelijke berichten dit heeft toch niets met rugby te maken!

Nee, dat klopt ook. Echter zijn er binnen de vereniging ook voldoende voorbeelden van wat hiervoor geschets is geworden. Rugbyclub The Hookers heeft dit jaar twee nominaties mogen ontvangen vanuit Rotterdam. Hier hebben de leden en bekenden van ons “kluppie” op de bank gezeten via hun mobieltje in grootte getallen voor gestemd. Ons Bestuur heeft hiervoor ook hard gewerkt om de benodigde vragen naar waarheid juist in te vullen. Wij zijn dus een sociaal, maatschappelijk bewust en “leuk” kluppie!

Op initieel initiatief van één van onze sponsoren nm PARA-PLUS voor het steunen / omarmen van een goed doel is na breed overleg met ons Hookers 1 selectie team gekozen voor TEAM WESTLAND (www.teamwestland.nl) .Dit houdt in dat Hookers 1 zich in gaat zetten voor fons werving met het doel om Team Westland te steunen in hun ultieme doel “strijd tegen kanker”. Via diverse wegen social media, teamstuf, flyers is er een evenement bekend gemaakt wat plaats vind op vrijdagavond 15 maart. Zie flyer hieronder, voor details!!!!!

Momenteel iets meer dan één week voor dit evenement is de respons vanuit alle regionen binnen de club beneden peil. Ik zeg beneden peil vanuit een “kluppie” die het predicaat
sociaal, maatschappelijk bewust en “leuk” heeft mogen ontvangen mede door uw stem.Maar er is nog tijd om de respons een boost te geven naar het niveau waar het thuis hoort namelijk dat wij, als Rugbyclub The Hookers, zorgen dat die hele zaal uitverkocht gaat worden op die vrijdagavond. Er zijn altijd wel redenen te verzinnen om op z’on vrijdagavond na een week hard werken lekker op de bank te blijven zitten.Maar denkt u nog eens terug naar het begin van dit schrijven, u zit voor dat buro van die medisch specialist en hoopt toch op dat nieuws dat ze u gaan vertellen “wij kunnen u weer genezen!!”. Hier is dus geld voor nodig via een organisatie als TEAM WESTLAND, volledig gerund door vrijwilligers, die mede zorg draag voor het sponsoren van de hoognodige onderzoeken en tevens het verzachten van die ongemakken van patiënten als resultaat van hun behandelingen.
KOM OP KLUPPIE LATEN WIJ ONS NU IN GROTE GETALLEN VAN ONZE GOEDE KANT
ZIEN EN MELD JE AAN, STOP MET HET VERZINNEN VAN EXCUSES!!!

PS: voor diegene die gebrek heeft aan motivatie die mag contact opnemen met
ondergetekende.

 

Jan Zwart

+31 653600276

sponsorcommissie@thehookers.nl

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.