Wederom Argentijnse aanwinst voor Rugby Club The Hookers

Algemeen

Door: Stefan van der Meer (wos)

Foto: Ellen Grimbergen


Rugbyclub The Hookers heeft met de Argentijnse eersterijer Ivo Diciano Oliva opnieuw een buitenlandse speler aangetrokken. De 19-jarige speler doet komende zondag nog mee met het tweede team, maar kan daarna wellicht zijn opwachting maken in de hoofdmacht.

Diciano Oliva speelde eerder dit jaar in Australië en was daarvoor actief in Frankrijk en Argentinië. Hij is na de eerder aangetrokken Felipe Robles de tweede Argentijn in de Hoekse selectie. De nieuwe aanwinst komt op een goed moment: alleen dit weekend nog mogen buitenlandse spelers worden aangemeld voor deelname aan de Nederlandse competitie.

Het eerste team van The Hookers komt zaterdag na een paar vrije weken weer in actie. De ploeg neemt het dan in de Trophy Poule op tegen Amstelveense RC.

Dit bericht is ook te lezen op de WOS.nl

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.