Rugbyclub The Hookers maakt deel nieuwe technische staf bekend

De Hoekse rugbyclub heeft twee namen prijs gegeven van hun nieuwe technische staf voor het seizoen 2020/2021. Na dat Nicholas Matenga enige weken geleden te kennen gaf zijn werkzaamheden bij Rugbyclub The Hookers te staken vanwege zijn gezondheid moesten de Hoekse rugbyers op zoek naar nieuwe mensen.

Duncan Jansen, voormalig international, tekende een meerjarige verbintenis bij de club. Jansen was afgelopen seizoenen al coach van de voorwaartsen van Rugbyclub The Hookers en vervulde dit seizoen een aantal malen de taak van hoofdcoach bij afwezigheid van Matenga. Met het aanstellen van Jansen voor langere tijd hopen de kustbewoners rust te brengen bij begeleiders en spelers.

Naast Jansen, heeft Rugbyclub The Hookers, Arno Mansveld in zijn technische staf opgenomen. Mansveld is de huidige hoofdcoach van het Nederlands rugbyteam onder 16. Afgelopen seizoen was de Schiedammer jeugdtrainer bij Hermes DVS rugby. Tevens was hij betrokken bij het 2e team van het Leidse Diok. Arno Mansveld combineert het nieuwe seizoen zijn werkzaamheden bij Rugbyclub The Hookers/ Hermes DVS met het bondscoachschap bij het Nederlands team onder 17.

Rugbyclub The Hookers maakt binnen afzienbare tijd hun nieuwe hoofdcoach bekend.

Arno Mansveld
Duncan Jansen

Scroll naar boven