NIEUWE SPONSOREN VOOR DE JEUGD

Door het missen van een groot deel van de reguliere inkomsten zijn het momenteel moeilijke tijden voor alle verenigingen. De sponsorcommissie van Rugbyclub The Hookers is dan ook trots dat het toch is gelukt om nieuwe sponsoren te vinden in de ook voor bedrijven, moeilijke financiële tijden.

Twee bekende enthousiaste vaders en tevens beide lid van The Hookers, hebben zich bereid gevonden om voor een periode van drie jaar hun bedrijfsnaam beschikbaar te stellen op de nieuwe Errea shirts, en dit voor de gehele jeugd.

Lubbers Logistics Groep vertegenwoordigd door Pascal Lammerts van Bueren en AtotZBouw vertegenwoordigd door Varbian van Rijn hebben dan ook met trots hun handtekening geplaatst onder de betreffende overeenkomst. In totaal 170 shirts konden er aangekocht worden voor alle jeugdteams. De club is trots op hun sponsoren en mede speciaal vanwege het feit dat zij zich vanuit de eigen gelederen beschikbaar hebben gesteld.

Tevens zijn de bestaande sponsoren die de jeugd de afgelopen drie jaren reeds gesponsord hebben ook weer bereid gevonden om hun sponsoring te continueren. Hoofd sponsoren LKL Oceantrade en GSS Marine Services konden vanwege de huidige corona beperking niet aanwezig zijn maar zullen binnenkort ook voorgesteld worden.

Scroll naar boven