KIKKERVIS ACADEMIE IN MEI VAN START

De Kikkervis Academie heeft als doel om op een speelse manier een brede waaier van motorische vaardigheden te ontwikkelen bij kinderen van 3 tot 6 jaar. We gebruiken voor dit concept de sport rugby als uitgangspunt maar de basis van deze academie ligt meer in een overkoepeling van verschillende sporten. Je kan deze academie dus zien als een opstart voor elke sport. Het is belangrijk dat kinderen op deze leeftijd zich veelzijdig kunnen ontwikkelen. Daar wil de Kikkervis Academie graag in bijdragen.

De begeleiding is in handen van professionele vakdocenten, zodat ze de juiste oefenstof en begeleiding krijgen om zich veelzijdig te ontwikkelen. Ook zetten we in op de sociale normen en waarden die zeer belangrijk zijn in de sport rugby. Respect, discipline en kameraadschap zijn maar een paar van de vele vaardigheden binnen de sport. Dit willen wij hen graag van jongs af aan aanleren en toepassen binnen onze lessen.

Omdat onze kinderen vrij jong zijn, kan je er als ouder voor kiezen om samen te sporten met je kind. Dit is geen vereiste maar wel een leuke tijdsbesteding indien je dit zou willen. In de zomermaanden zullen wij onze activiteiten uitvoeren op de sportvelden. In de winter hebben we ervoor gekozen om onze lessen te laten doorgaan in een gymzaal. Hierdoor is de activiteit langer vol te houden voor de jonge kinderen. Vroeg begonnen is veel gewonnen.

Om de kinderen leuke en uitdagende lessen aan te bieden heeft de club aangepast materiaal aangeschaft voor deze leeftijd. Verder krijgt ieder kind bij de eerste inschrijving een shirtje van de Kikkervis Academie. Op deze manier zijn onze kinderen duidelijk herkenbaar en lopen ze er mooi bij.

Bij de Kikkervis Academie werken we in trimesters. Op deze manier ben je als ouders best flexibel of onze academie daadwerkelijk bij jouw kind past. Omdat wij in de opstart zijn van onze academie doen wij het eerste jaar de volgende actie: per nieuw lid dat jij meebrengt naar de academie krijg je €10 korting op het volgende trimester. Op deze manier kan je snel je inschrijving terug verdienen en hebben wij er weer een aantal leuke kids bij.

TRIMESTERPRIJSPLAATS
MEI/JUNI/JULI (2021)€50Sportvelden club
SEPT/OKT/NOV (2021)€50Sportvelden club & gymzaal
DEC/JAN/FEB (2022)€50Gymzaal
MAART/APRIL/MEI (2022)€50Sportvelden club

De lessen zijn op de woensdagmiddag (vanaf 5 mei) van 16:00 tot 17:00 uur.

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar g.vertongen@rugbyclubhoekvanholland.nl met vermelding van de volgende info:

  • Naam + familienaam (ouder/kind)
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Liever eerst een keer proberen? Je kan je ook aanmelden voor een gratis kennismakingsles.

Voor vragen kan je mailen naar g.vertongen@rugbyclubhoekvanholland.nl of bellen/bericht naar 0682731548.

Met vriendelijke groeten,

Glenn Vertongen
Marjolein Derksen
Annik Ooms

Scroll naar boven