ZOMERKAMP TBM

INSCHRIJVING GEOPEND

VAN 23 T/M 27 AUGUSTUS KAN JE DEELNEMEN AAN HET RUGBY ZOMERKAMP VOOR DE TBM.

Het zomerkamp voor de TBM heeft als hoofddoel “plezier beleven aan de sport”.

Gedurende deze week krijgen jullie kinderen training van verschillende professionals binnen de sport. In de ochtend zal deze vaak gerelateerd zijn aan de sport rugby, in de namiddag proberen we een samenwerking aan te gaan met andere sportorganisaties binnen de regio. Denk maar aan de surfschool, tennis, voetbal, judo enz.. Op deze leeftijd is het belangrijk om kinderen zo breed mogelijk te ontwikkelen. Andere sporten en inzichten kunnen daartoe bijdragen.

Tijdens deze week spreken we ook over de normen en waarden binnen de sport rugby. Er zijn verschillende workshops zijn en er komen diverse gasttrainers een training verzorgen.

We eindigen de week met een heus Wereldkampioenschap. We gaan de kinderen verdelen in verschillende landen met bijhorende outfit. Op dit slotspektakel zijn natuurlijk ook alle ouders welkom (Hopelijk is dit mogelijke i.v.m. de coronamaatregelen).

Het sportkamp zal plaatsvinden van 23 t/m 27 augustus. Iedere dag start om 9u30 en eindigt om 16u. Opvang is mogelijk vanaf 8u30 tot 17u. Het exacte programma zullen wij meedelen een maand voor aanvang van het sportkamp.

De kostprijs inclusief alle activiteiten bedraagt €85,- voor een week. Inschrijven kunnen jullie via onderstaande link. Voor meer info: g.vertongen@rugbyclubhoekvanholland.nl

Groeten,

Glenn Vertongen
Kevin Lenssen

Scroll naar boven