Inschrijven

rcthehookers1-2016-2017

Wil jij lid worden of gewoon een keer meetrainen?

Geïnteresseerden kunnen op elk moment van het jaar lid worden. Zij hebben 3 weken lang gratis training om te kijken of rugby wel hun sport is.
Wil je beginnen dan kun je natuurlijk gewoon langs komen tijdens een training (zie de trainingstijden bij de senioren en bij de jeugd) of je kan een mail sturen naar secretaris@thehookers.nl zodat een trainer contact met je legt en je alvast kan voorzien van de nodige informatie. Geef in de mail wel je telefoonnummer door en je leeftijd door, zodat meteen de juiste teammanager contact met je opneemt

 

Lid worden.

Besluit je dat je definitief lid wil worden dan moet je een inschrijfformulier invullen.

Dit formulier is ten behoeve van de Nederlandse Rugby Bond. Zij verstrekken dan een spelerskaart, het bewijs dat je mag spelen.

Het inschrijfformulier kun je hier invullen.

1. Vul het onderstaande formulier in.

2. Voor een handtekening die ons het recht geeft tot de automatische incasso hiervoor zal de secretaris contact met u opnemen.

 

Fill out my online form.

 

Vragen? mail naar secretaris@thehookers.nl

 

Contributie

Contributie wordt gerekend na de introductieperiode van 4 weken. Contributie wordt per seizoen (1 juli – 31 juni) geïnd. Dit gaat via automatisch incasso. De contributie wordt in augustus afgeschreven van de rekening. Hier gaat een kennisgeving van de penningmeester aan vooraf.
Mocht je gedurende het seizoen lid worden van de club dan wordt de contributie naar ratio vastgesteld.

Voor de jeugd (van turven tot en met de Colts) is er in de contributie een gedeelte geserveerd voor de activiteiten van 45 euro per spelend lid per seizoen. Dit bedrag wordt exclusief gebruikt voor de jeugdspelers en niet voor materiaal en dergelijke. Denk onder meer aan de kinderbingo, de CJC-avond, als aanbetaling voor de diverse tours (in binnen- en buitenland) en nog veel meer.
De verantwoording van deze bijdrage wordt tijdens de Algemene Leden Vergadering toegelicht.

%d bloggers liken dit:

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.