Roze Formulier

Toelichting voor het invullen van het “roze formulier”

Zoals u hieronder ziet is het een digitaal formulier dat u help om niets te vergeten, het formulier kan pas verstuurd worden als alles is ingevuld

  1. Bij onderdeel gewicht gaat het erom dat bepaalde medicijnen, die in noodgevallen toegediend moeten worden, gegeven worden in een dosering bepaald door het lichaamsgewicht. Uiteraard hopen we dat het nooit nodig zal zijn, maar we willen ook niets aan het toeval overlaten.
  2. Bij het deel waar gevraagd wordt naar bijzonderheden, is het van belang dat u ingrepen die in het verleden hebben plaatsgevonden, vermeld. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een operatie of een andere aandoening waarbij medisch ingrijpen noodzakelijk was. Mochten wij onverhoopt toch een arts moeten consulteren voor één van de kinderen, dan kunnen deze gegevens van groot belang zijn. Dit is tevens de reden waarom gevraagd wordt naar de gegevens betreft de ziektekostenverzekering. Ook kunt u bij dit deel zaken vermelden waar rekening mee gehouden dient te worden ten aanzien van het kind. Zaken als vaak voorkomende klachten die niet direct de hulp van professionals vragen, maar waar u thuis welk een goede remedie voor heeft.
  3. Wilt u tevens alle medicijnen die uw zoon of dochter meekrijgt duidelijk van naam voorzien!

 

Tot slot: Het is verplicht dat uw kind zijn of haar medicijnen inlevert op de Tour. Op deze manier kunnen wij controleren of uw kind zijn of haar medicijnen gebruikt, raken de medicijnen niet kwijt en kunnen ze ook niet bij vergissing ingenomen worden door andere kinderen.

Veel plezier bij het invullen van het formulier, vragen kunt u sturen naar jeugdtour2015@thehookers.nl

 

 

 

Fill out my online form.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.