Voorzitters HVC’10 en Rugbyclub The Hookers naar Gemeenteraad

Woensdagmiddag konden bewoners en instellingen inspreken bij de Rotterdamse gemeenteraad over de plannen die de gemeente voor de komende jaren heeft. Arjen van der Lugt en Paul van Putten, voorzitters van voetbalvereniging HVC’10 en Rugbyclub The Hookers, spraken gezamenlijk in over het besluit van de gemeente om het vierde grasveld van HVC’10 om te bouwen tot multifunctioneel kunstgrasveld. Beide verenigingen zijn hier niet blij mee.

Tijdens het inspreken brachten de voorzitters het plan van beide verenigingen naar voren om over te gaan tot de aanleg van een nieuw, extra veld op De Rondgang. Op die manier kan The Hookers verder groeien en wordt verdere ontwikkeling van HVC’10 niet belemmerd. Deze ontwikkeling is mogelijk volgens het bestemmingsplan dat voor de locatie geldt.

De gemeenteraad bespreekt de begroting – waarin alle plannen voor de komende jaren staan – begin november. De voorzitters hebben de gemeenteraad gevraagd om het gemeentelijke plan te heroverwegen en tijdens de behandeling van de begroting een voorstel in te dienen om over te gaan tot aanleg van een extra veld.

U kunt de bijdragen van beide voorzitters terugluisteren door hier te klikken.

 

Foto: Jacco van Dam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven